lauantai 23. marraskuuta 2013

3Concept eyes by Nanda huulipigmentit

Oletko joskus miettinyt, että kumpa voisi itse sekoittaa täydellisen sävyisen huulipunan? Tai oletko koskaan miettinyt, kumpa kaksi huulipunaa voisi yhdistää, jotta saisit juuri siihen hetkeen, täydellisen sävyisen huulipunan? Minä ainakin olen. Monesti sekoittelen eri sävyisiä huulipunia huulille, saadakseni halutun sävyiset huulet, jotka sopivat juuri tehtyyn silmämeikkiin.

Törmäsin netissä 3Concept eyes huulipigmentteihin jokuinen aika sitten. Tutkin jonkin aikaa tuotteita, ennen kuin itse päätin tilata niitä itselleni.

3Concept eyes on tunnettu Korealainen kosmetiikka merkki, joka on monen yhtiön tavoin aloittanut pienestä ja kasvanut sen jälkeen isoksi.

3Concept eyes merkin tuotteet ovat hyvin pigmenttirikkaita. Huulipigmentit muistuttavat hyvin paljon OCC Lip Tar huulipigmenttejä. Sävyvaihtoehtoja on 7. Itse tilasin kaikki huulipigmentti sävyt. Hintaa tuotteelle tuli n. 24€.

Huulipigmentit ovat koostumukseltaan hyvin peittäviä, ne tuoksuvat miellyttävälle ja tuntuvat hyvin kevyelle huulilla. Eri sävyjä ja määriä yhdistämällä, saat juuri haluamasi sävyn. Yksi tuubi sisältää n. 12g tuotetta ja tuubi on hyvin riittoisa.

Jos jotain negatiivistä tuotteesta täytyy sanoa, on se, että kiireessä huulipunien sekoittaminen voi olla työlästä ja hiukan sotkuista. Mutta muuta huonoa sanottavaa, minulla ei ole tuotteesta sanottavan. Itsestä oli ainakin hauskaa testailla ja leikkiä tuotteilla. 


(www.stylenanda.com)


Tässä olisi video, kun testailen huulipigmenttejä ja hiukan leikinkin sävyillä.

Toivttavasti tykkäätte videosta!


          


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti