maanantai 7. lokakuuta 2013

Loreal False Lash Flutter mascara ensivaikutelma

Tänään ajattelin jakaa kanssanne ensimietteitä uudesta Loreal False Lash Flutter mascarasta.
Tuote on niin uusi, että tätä ei valitettavasti vielä saa Suomesta. Itse ostin kyseisen tuotteen Ebayn.n kautta Englannista.

Tuotte lupaa antaa kauniit räpy-räpyripset, joita kelpaa esitellä. Tuotteen pitäisi pidentää ripsiä ja se lupaa olla paakkuuntumatta. Tuote sisältää silkkikuituja, joiden ansiosta luonnolliset ripset pitenevät. Mikä sitten tekee tästä ripsiväristä uuden ja hienon, on sen uusi innovaatinen, kaksipäinen perhos ripsiharja-aplikaattori. Ripsiharjan harjakset nousevat viuhkamaisesti ylöspäin ripsiharjan alaosassa. Tällä tavoin ripsien uloimmat ripset saavat hyvin nostetta ja ne viuhkaantuvat ja kaartuvat kauniisti ylöspäin.Ripsiväri on hyvin tyypilliseen Loreal-maiseen ripsiväripakkaukseen pakattu. Tuote sisältää 7ml ripsiväriä ja sävyvaihtoehtoja oli saatavilla neljä, musta, yönmusta, mustansininen ja mustanvioletti. Itse ajattelin testata mustansinistä, koska yleensä valitsen aina perinteisen mustan sävyn. Elämä ei saa olla liian tylsää, vai mitä?


Ripsiväri maksoi 8,30€ ja postikulut olivat 2,30€. Omasta mielestäni tuote oli erittäin halpa, jos vertaa niitä tämän hetkisiin Suomen hintoihin.

Omasta mielestäni ripsiväri tekee sitä mitä lupaa. Ripsiini sain huomattavasti pituutta, jo heti ensimmäisellä kerroksella. Ripsistä tuli kauniin erotellut, ja pystyin levittämään hyvät kolme kerrosta, ilman paakkuuntumista. Neljännellä kerroksella aloin huomata pakkuuntumista ripsissä, mutta en yleensä ikinä levitä neljää kerrosta ripsiväriä ripsiini. Tuote levittyy hyvin ja se tarttuu koostumuksensa vuoksi hyvin ripsiin kiinni. Yön sininen sävy oli hyvin musta. Sinistä vivahdetta tuskin näkyi ripsissäni.

Mutta, ei tuotearvostelu voi koskaan pelkkää positiivista hyminää olla. Tuotteessa on myös huonoja puolia. Ripsiharjan pidemmät harjakset osuvat luomeen ja se voi olla suurikin harmi, jos olet jo kerennyt levittää luomivärin luomelle. Mikään muu ei ole harmillisempaa kuin ripsivärillä sotkettu, juuri levitetty luomiväri. Tämän vuoksi ripsiväriä tulee levittää varoen.

Ripsiväri peseentyy hyvin pois. Ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä pois. Itse käytin öljypohjaista meikinpoistoainetta toiseen silmään kokeillakseni, kuinka hyvin ripsiväri lähtee pois. Jo yhdellä pyyhkäisyllä ripsiväri lähti pois. Tämä ei ole siis vedenkestävä ripsiväri, joka voi olla pettymys monelle.

Tuote yllätti minut positiivisesti ja voin sanoa, että ripsiväri saa minulta ainakin peukutuksen arvoisen suosituksen.

Tässä olisi pikku videoarvstelu ja demo kyseisestä tuotteesta. Toivottavasti pidätte videostani. Käykää siis tilaamassa Youtube-kanavaani, niin näette aina uusimmat videoni mahdollisimman nopeasti.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti