sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tekoripsien kiinnitys

Tekoripsillä saa mukavasti uutta ilmettä meikkilookkiin. Tekoripsiäkin on olemassa monen eri näköisiä. On viuhkamaisia, ristikkäisiä ja oikeastaan mielikuvitus on vaan rajana, kuinka uskaliaita ja näyttäviä tekoripsiä sitä uskaltaa käyttää.

Tekoripsien kiinnitys voi olla alussa hankalaa, mutta harjoittelun jälkeen, tekoripsien kiinnitys tapahtuu nopeasti.

Tässä videossa demonstroin, kuinka tekoripset kiinnitetään. Toivottavasti pidätte videosta.4 kommenttia :

 1. Tää oli kätsy video, kiitos! En oo ennen tollasia kannattomia nähnytkään, pitääpäs ebaystä metsästellä :D

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kannattaa ihmeessä käydä katsomassa kannattomia tekoripsiä. Ne ovat alussa hiukan hankala asenta paikalleen, koska ovat niin kevyet. Mutta sinnikkäästi, kun harjoittelee, niin laitto onnistuu todellakin nopeasti.

  Itse käytän enemmän nykyään kannattomia tekoripsiä, kuin kannallisia. Ne istuvat paremmin silmään ja ne ei tunnu painaville. Ja parasta ne pysyvät paremmin kiinni, kuin kannalliset mallit.

  VastaaPoista
 3. Okei :) aika hauskaa, että tuollaisiakin on!

  Hei tuli mieleen, että nyt kun on tullu pinnalle kaikenmaailman CC- ja BB-voiteet, niin voisitko tehdä postauksen niistä, jos niitä käytät? Ja mitä eroja niillä on ja mihin tarkoitukseen ne on. Nimimerkillä oon ihan ulapalla....

  VastaaPoista
 4. Hei

  Kyllä voin tehdä artikkelin ja postauksen bb- ja cc-voiteista. Se onkin hyvin mielenkiintoinen aihe, koska kyseiset voiteet ovat hyvinkin nyt pinnalla.

  Teen siitä seuraavaksi ihan isomman artikkelin. =)

  VastaaPoista