lauantai 19. lokakuuta 2013

Kulmien laitto-ohje

Kulmien laittaminen voi joskus olla hyvinkin haastavaa. Monelle se voi olla oman meikkaustyylin löytämistä, ja jollekkin se voi olla jopa ihan ilmaisutapa. Joillekkin se voi tuottaa harmaita hiuksia, ja osalle taas kulmien laittaminen onnistuu ilman mitään mutkia.

Itse joskus katselen omia valokuvia ja ihmettellyt, että mikäköhän aikakausi tuolloin on ollut, kun on pitänyt olla juuri tuon näköiset kulmat. Minulla on ollut ohutta, paksua, hyvinkin kaarevaa, suoralinjaista kulmakarvalookkia. Nykyinen kulmakarvatekniikka ja muoto on ollut minulla jo useita vuosia. Välillä kulmani ovat hiukan paksummat ja välillä hiukan ohuemmat.

Näin punapäänä minulla on hyvinkin vaaleat kulmat. Tämä mahdollistaa hyvinkin sen, että voin muokata kulmistani juuri sen näköiset kuin haluan (no ei ihan, mutta melkein). Yleensä pidän kulmiani sävytettyinä, koska muuten kasvoissani ei olisi yhtään sävyä.

Omasta mielestäni kulmat ovat juuri se osa kasvoja, jotka toimivat kehuksenä ja "ankkurina". Sävyttömät kulmakarvat saavat minut tuntemaan alastomalle ja valjulle, koska ripsenikin ovat erittäin vaaleat.

Tässä olisi ihan videolla demonstroitu, kuinka minä itse muotoilen kulmani.

Muistakaa, että jokaisen oma tyyli on se oikea, ja jokaisella kestää oma aikansa, oman tyylin löytämiseksi. Meikki on meikkiä ja meikki on leikkiä. Kokeilujen katta voittoon! Uskaltakaa olla omia itsejänne, ja uskaltakaa kokeilla ja leikkiä meikeillä. Sitä vartenhan ne on kehitelty. Meikin saa aina pestyä pois.

Muistathan tilata Youtube-kanavaani, niin näet kaikki uudet videoni mahdollisimman nopeasti.

Ensikertaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti