sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Silk Proti Ombre hiustenpidennykset

Hei vaan kaikille. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi päivitellyt tänne mitään. Moni ei varmaan tiennytkään, että hain opiskelupaikkaa ja kävin pääsykokeissa. Pääsykokeisiin lukeminen veroitti aika paljon minun vapaa aikaani. Pääsykokeet olivat erittäin haastavat ja psyykkiset testit uuvuttivat minut aivan täysin. Olin todella väsynyt ja, vaikka pääsykokeista on jo 3 päivää aikaa, olo on vieläkin uupunut ja tuntuu, että pää raksuttaa vieläkin, vaikkei mitään testejä enää tarvitsisi tehdä.

Hain siis Hätäkeskuspäivystäjä koulutukseen Kuopion Pelastuslaitokselle. Saa sitten nähdä kuinka mamman käy.

Tänään aiheena on puhua hiustenpidennyksistä. Hiustenpidennyksillä saa erittäin helposti suurtakin muutosta aikaan. Itse olen tykännyt klipsi hiustenpidennyksistä juurikin siksi, ettei ne rasita omaa hiusta niin paljon kuin omaan hiuksiin ommellut/liimatut tai jatketut pidennykset.

Liiallinen käyttö hiuksiin liimatuista/ommelluista pidennyksistä voi aiheuttaa hiusten ohenemista, kaljuja läikkiä ja jne..

Tästä syystä olen pitänyt klipsi hiustenpidennyksiä paljon turvallisempana vaihtoehtona.

Minulla on ollut useita hiustenpidennyksiä, mutta nyt kevääksi ja kesäksi halusin jotain aivan uutta raikastamaan hiuslookkiani.

Löysin netistä aivan ihanat ombre hiustenpidennykset weft muodossa. (Weft tarkoittaa sitä, että hiukset ovat ommeltu yhtenä pitkänä nauhana, josta voi sitten leikata haluaman kokoisia paloja.)

Tässä on hiukan arvostelua videon muodossa ja videossa näet erittäin tarkan kuvauksen hiuksista:


            

Aion vielä tehdä tarkemman videon siitä, kuinka voit itse tehdä klipsi hiustenpidennykset. Siinä säästää hiukan rahaa, koska weft on yleensä hiukan halvempaa kuin valmiit hiustenpidennykset klipseillä. Klipset voi ostaa erikseen ebaystä ja itse ostin äskettäin tulevaan projektiin 50kpl klipsipinnejä, jotka maksoivat yhteensä 1,50€ Ebayssä.

Hiukset ovat erittäin hyvän laatuista kuumuutta kestävää kuitua, joka on siinä mielessä erilainen kuin normaali kuitu/peruukkihius, joka kestää 200 astetta kuumuutta. Luin monia artikkeleja silk proti hiuksista ja kuulemma alhaisemmalla lämpötilalla ( n. 150-170 astetta) saa paljon paremman kihartamis efektin aikaiseksi. 

Tätä hiusta voi suoristaa, kihartaa ja se kestää pesua+hiustenkuivaajalla kuivatuksen. 

Hiukset on ihmisen tekemää kuitua, jossa on seassa kollageenia, kuitua ja proteiinia. Sen on tarkoitus olla hyvin ihmishiuksen kaltainen. Hius ei ole peruukin tapaan kiiltävää, vaan siinä on oma hiuksen tyylinen kiilto. Se näyttää ja tuntuu luonnolliselta ja on erittäin pehmeä koostumukseltaan. 

Hiuksessä on 3 eri sävyä, eli 6/4/12. Todella kaunis ombre efekti.

Erittäin mukava hieno uutuus on tämä silk proti hius. Jääkää siis odottamaan videota siitä, kuinka klipsi hiustenpidennykset voi tehdä ihan itse.

Ensi kertaan!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti