keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Bronze Goddess meikkilook

Hei vaan kaikille! Nyt olisi pitkästä aikaa luvassa meikkilookkia. Ajattelin jakaa kanssanne erittäin helpon ja nopean meikkilookin, joka on helppo toteuttaa eri sävyisillä kullan, pronssin ja rusehtavan asteisilla luomiväreillä.

Meikkilookin tarkoituksena on olla kevyt, mutta hiukan utuinen, jotta meikki pysyy raikkaana, mutta kuitenkin utuisen seksikkäänä. 


Lisäsin ripsiin oikein tuuheat, mutta hapsuiset tekoripset, jotta ripset näyttävät luonnollisilta, mutta pitkiltä. 


Huulet voidaan pitää hyvin vaaleina, mutta tämän silmämeikin kanssa sopisi myös oikein mehukkaat punaisella punatut huulet, jonka päälle on levitetty huulikiiltoa. 

Videolla testasin ensimmäistä kertaa Elf:in uutta meikinpohjustus ainetta/luomiväri sealeria. Testasin pelkästään meikinpohjustusainetta ja se toimi yllättävän hyvin. Luomiväri pysyi paikallaan todella kauan, eikä se liikahtanut paikaltaan minnekkään. Kyseinen tuote maksoi 5,70€ lähiapteekissa. Vielä tässä vaiheessa pidän tuotteesta, mutta lopullista mielipidettä en voi mennä sanomaan, koska olen kokeillut tuotetta yhden kerran.Samassa videolla testasin myös Elfin Creme Eyeshadow luomiväriä sävyssä Dawn, joka yllätyksekseni oli erittäin haalea. Olisin kuvitellut saavani luomelle pikkasen enemmän peittävyyttä, mutta pettymyksekseni luomiväri oli erittäin haalea. Seuraavalla kerralla kokeilla levittää tuotetta siveltimellä, koska kädellä levitettäessä sävy tarttui enemmän sormiin, kuin sormelta luomelle. Tälläinen pieni Creme Eyeshadow maksaa lähiapteekissani 5,70€/kpl.


Huulille käytin Elf Matta huulipunan Nude sävyn päälle uutta Heng Fang Jumbo Lip Crayon kynää sävyssä #01. Tuote oli todella kiva, hiukan kuivahko, mutta hintansa puolesta oikein kiva. Sävyt ovat 1,49€/kpl, mutta kyseinen sävy oli myyjällä jostain kumman syystä 2,17€/kpl. Varmaan johtui siitä, että Nude sävyt ovat paljon kysytympiä kuin muut sävyt. Kyseessä on siis Ebaystä tilattu tuote uutuus, josta aion tehdä hetken päästä arvostelua.


Mutta pidemmittä puheitta tässä on kyseinen meikkilook video. Toivottavasti pidätte meikkilookista. Onko meikkilookki sellainen jota voisitte itse kuvitella kokeilevan?


           

Seuraavaan kertaan! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti