lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kuulumisia ja 3Concept Eyes by Nanda minihuulipunat testauksessa

Hei vaan kaikille! Tällä viikolla on ollutkin todella raskas ja stressaava viikko. Pienet poikani ovat olleet erittäin sairaana ja olen joutunut juoksemaan lääkäristä toiseen. Pienin poikani on ollut korvatulehdus kierteessä ja loppu ei näy =( Onneksi hän pääsi nyt putkitusjonoon ja toivottavasti siitä olisi nyt sitten apua. 

Toinen mielenkiintoinen asia oli, että jouduin lähettämään kamerani huoltoon Helsinkiin. Hiukan jänskättää milloin saan kamerani takaisin. En ole koskaan lähettänyt tavaroitani huoltoon USP.n kautta, ja huolto firmakaan ei ole ilmoittanut onko kamerani saapunut edes perille.. Toivon mukaan kamerani on turvassa ja pääsen taas pian kuvailemaan videoitani. 

En tiedä olenko maininnut videoissani, että kamerani on alkanut viime aikoina temppuilemaan oikein urakalla. Kameran ohjelmisto alkoi sekoilemaan urakalla. Kamerani sammui äkillisesti tai sitten se alkoi pomppimaan valikosta toiseen. Ja suurin ärsyttävin asia oli, että suurin osa kuvatuista videoista tallentui muistikortille korruptuneina, koska kamera ilmoitti, ettei kamerassa ole ollut muistikorttia sisällä. Kuvasin peilitön meikkivideo haastetta ja kerkesin kuvata videota 1,3 minsaa, kun kamerani teki temput. UHG!! Hyvin ärsyttävää. Mutta toivottavasti kamerani saapuu huollosta hyvin levänneenä ja latautuneena, sillä minulla olisi monia videoita ja ideoita joita haluan jakaa kanssanne.

Mutta nyt itse asiaan. Tämän päivän aiheena on 3Concept Eyes by Nanda minihuulipunat. 


Olen siis arvostellut 3CE.n tuotteita aikaisemminkin, mutta nyt olin kiinnostunut heidän huulipunistaan. Kyseisen kosmetiikka merkin huulipunat ovat aika tyyriitä. Ne ovat 10-15€ hujakoilla, mutta löysin netistä minikokoisia huulipunia, joita on varaa sitten ostaa useampia, koska ne olivat n.1€ hintaisia. 

Huulipunat ovat n. etusormen mittaiseen hylsyyn pakattu ja tuotetta yhdessä pakkauksessa on 3-4cm verran. Ainut ärsyttävä asia pakkauksessa on, että huulipuna pilkistää 1cm verran huulipunakotelosta, jolloin korkin laittamisen kanssa saa olla varovainen, ettei huulipuna muussaannu.

Tuote on pakattu muoviseen läpinäkyvään hylsyyn, mikä helpottaa huulipunan valintaa.

Tässä hiukan sävyjä lähemmin esitteillä:Huulipunien koostumukset vaihtelivat suuresti. Osa oli hyvinkin kermamaisen liukuvia huulilla ja osa taas hiukan kuivahkoja. Huomasin myös, että osa huulipunista ei levittynyt tasaisesti huulille, vaan käyttäyty hyvin nauhamaisen haaleasti. Huulipunat ovat kerrostettavissa ja huulet eivät tunnu kuiville, kun huulipunaa on viety huulille. 

Plussat:

-Hinta
- Useita sävy vaihtoehtoja
- Koostumus
- Pieni kokoisuus

Miinus:

-Saatavuus, ostettava ulkomailta (Ebeyn kautta)
- Osa levittyi huonosti huulille
- Huulipuna tulee liiaksi esille hylsystä


Itse suosittelen kovasti testaamaan kyseisiä tuotteita, jos siihen on mahdollisuus. Ilmoitin myös videossa, että yhdellä kanavani tilaajalla on mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa yhden huulipunan itselleen. Tarkemmat ohjeet löytyvät siihen videosta alla, sekä Youtube-kanavassani.

Tässä olisi tarkempaa arvostelua huulipunasta videon muodossa, jossa näet myös sävyjen levittämisen kämmenselkään sekä mille huulipunat näyttävät huulilla.

 
            

2 viikon kuluessa siis tiedämme kuka voittaa itselleen yhden huulipunan. Jääkäämme siis jännäilemään sitä. 

Ensi kertaan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti