keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kuinka saada kestävän punaiset pikkuhjoulu huulet

Kuinka moni on miettinyt laittavansa pikkujouluihin punaista huulipunaa? Varmasti aika moni.

Mikään ei sovi paremmin pikkumustan kanssa kuin punainen huulipuna. Hyvin punatut seksikkäät huulet, ovat kaunis ilmestys, mutta punainen sävy voi olla hankala sävy käyttää. Punainen huulipuna kuluu nopeasti huulilta pois, kun juot ja syöt illan aikana rasvaista ruokaa.

Illan aikana huuletkin kerkeävät kuivua, kun joudut lisäilemään huulipunaa kokoajan huulille.

Nyt kerronkin teille pienen vinkin, kuinka voit saada kestävän punaiset pikkujoulu huulet.

1. Kosteuta huulet hyvin huulirasvalla. Tee tämä jo hyvissä ajoin, että huulirasva kerkeää vaikuttaa hyvin huulilla. (Voit tarvittaessa kuoria huulet, vaikka edellis iltana, jos huulesi ovat hyvin rohtuneet)
2. Rajaa huulet normaalisti ja lisää huultenrajauskynää myös huulille asti.
3. Lisää haluamasi sävyistä punaista huulipunaa huuliin.
4. Pyyhi ylimääräinen huulipuna huulilta pois, joko paperiin tai kämmenen takaosaan.
5. Tämän jälkeen ota puuteria ja puuteroi huulet hyvin. Kyllä luit oikein. Puuteroinnilla saat pohjasävyn pysymään paremmin huulilla, jolloin huulten pohjasävy pitkään paikallaan. Huulet ovat tällöin juonnin, syönnin ja mikä parasta, suudelman kestävät.
6. Lisää normaalisti huulipunaa ja rajaa huulet tarvittaessa uudelleen.
7. Haluatko saada huulipunan erittäin hyvin näkyviin ja muhkeutta huuliin? Ota peitevoidetta, ja käy huulten ulkoiset rajat läpi, pientä sivellintä apuna käyttäen. Tällä tavoin saat muhkeutta huuliin ja punaiset huulet tulevat esiin takuuvarmasti.

Ja kaikista tärkeintä. Muista, että punainen huulipuna on hyvin näkyvä. Poista ylimääräinen sävy huulten keskiosasta pois. Mikään ei näytä kamalammalle kuvissa kuin huulipunan tahraamat hampaat.

Siinäpä olisi tämän kerran pieni vinkki.

Ensi kertaan!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti