tiistai 25. helmikuuta 2014

Bling, Bling meikkilook

Tässä olisi aika dramaattinen, mutta hauska meikkilook video, jossa esittelen saman meikkityylin useilla erilaisilla tavoilla.

Kyseistä meikkilookkia voi helposti muokata haluaman sävyiseksi koristelemalla silmät erisävyisillä kivillä ja vaihtamalla huulilookkia eri sävyiseksi. Muistakaa, että tämän videon on tarkoitus toimia inspiraation lähteenä. Tästä voi ottaa ideaa sieltä, ja täältä ja muokata meikkilookkia dramaattisemmaksi tai neutraalimmaksi, ihan mille itsestä tuntuu.

Meikki on luovaa ja hauskaa, ja sillä voi leikkiä ja kokeilla erilaisia meikkilookkeja. Ei, kun testaamaan meikkilookkia itsellenne.

Ensimmäisessä silmälookissa käytän AB Crystal sävyisiä kiviä ja hyvin neutraalia huulimeikkiä. Huulilla käytin NYX huulipunaa sävyssä IRIS ja OPAL. Halusin huulista hohtavat ja hiukan vivahteikkaat.

Seuraavassa silmämeikissä käytin Cobalt blue sävyisiä kiviä ja NYX Baby Pink huulipunaa.

Ja kolmannessa silmämeikissä oli Rose sävyisiä kiviä ja huulilla käytin Maybelline Color Sensational huulipunaa 900 Pink Pop.

Toivon mukaan pidätte tästä videosta ja, jos piditte, niin käykää liittymässä Facebook yhteisööni ja tilatkaa Youtube- kanavaani. 

Nähdään taas seuraavassa videossani!


             


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti