maanantai 24. helmikuuta 2014

Ensivaikutelma: UBUB Full Cool Light Roast Blusher

Hei vaan kaikille! Tänään ensivaikutelma videossa esittelen teille UBUB kosmetiikan poskipunia. Itse olen jo aikaisemmin testannut UBUB sarjan toisen tyylisiä poskipunia, mutta nyt päädyin kokeilemaan heidän sarjan Full Cool Light Roast Blusher poskipunia.


Poskipunia oli saatavilla useissa eri sävyissä, mutta itse päädyin testaamaan tuotetta näin aluksi kahdessa eri sävyssä. Kyseiset poskipunat ovat sävyissä 03 ja 07.


(Kuvassa vasemmalta oikealle: 07 ja 03)

Kummatkin poskipunat ovat todella kauniita ja aika saman sävyn maailmoissa. Toinen on hiukan kylmempi ja toinen lämpimämpi.

Itse olen kyseisen sarjan kosmetiikka tuotteista tykännyt kovasti, koska ne ovat todella edullisia ja sävy vaihtoehtoja on useita. Ainut miinuspuoli on, ettei kyseistä kosmetiikkaa saa Suomesta, vaan tuotteet täytyy tilata ulkomailta. 

Itse voin kovasti suositella kyseisiä tuotteita testaamaan, koska ne tuoksuvat herkullisille ja heidän pakkauksiin on panostettu hintaan nähden todella kovasti. 

Tämä on hyvin kiinnostava kosmetiikka sarja. Ja tiedän, että tämä kiva tuote uutukainen tulee näkymään useasti tulevissa meikkivideoissani. 

Tässä olisi ensivaikutelma video kyseisistä poskipunista.

              


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti