maanantai 19. toukokuuta 2014

Muuttopuuhia..

Hei vaan kaikille! Olen ollut äärettömän kiireinen viimeaikoina. Meillä on muuttopuuhat meneillään ja tavaroiden pakkaaminen ja lajittelu ei ole mukavaa puuhaa, saati helppoa, kun kotona vipeltää kaksi pientä "apulaista". Saat yhden laatikon pakattua, niin sekunnin päästä se on jo pitkin olkkarin lattiaa, kun pikkumiehet ovat olleet asialla. 

Olemme kovasti yrittäneet myydä pieneksi käyneitä vaatteita ja tavaroita kirpputorilla, mutta tavaraa on ihan liikaa ja muutto lähenee hurjaa vauhtia! Aika tuntuu vilisevän silmissä, mutta on tässä omat jännätkin puolensa. Pääsemme asumaan hiukan helpompaan asumismuotoon ja minun arjesta tulee huomattavasti helpompaa. 

Nykyään asumme kerrostalossa 3 kerroksessa, jossa ei ole hissiä. Ja uusi asuntomme tulee olemaan rivaritalo, joten minun ei tarvitse kanneskella poikia enää hiki hatussa ylimpään kerrokseen. Toisaalta hiukan jännitän tätä muuttoa, koska se on aivan uutta aluetta, jossa en ole ennen asunut. Mutta uskon viihtyvämme perheenä siellä kovasti. 

Uudessa asunnossamme on oma sauna! Oi sitä luksusta ja ihanuutta! Ja kaksi vessaa! Jei, ei enää pitkiä jonotuksia vessaan. Moni asia helpottuu pian. Asuntomme on niin sekainen ja tuntuu kovin ahtaalle. Vaikka meillä on tässä 5h+k, niin muuttolaatikoiden vuoksi meidän asuntomme tuntuu todella ahtaalle ja "vaaralliselle", kun pikku leluja ja tavaroita on ympäriinsä. Toivottavasti kukaan ei murra jalkojaan täällä. HAH! 

Se on aina yhden ajanjakson loppu ja toisen alku. Elämän kiertokulkua parhaimmillaan. 

En ole siis muuttopuuhien lomassa kerennyt päivittelemään blogiani. Yritän kuitenkin muistaa päivitellä kuulumisiani tännekkin puolelle. 

Minuun saa päivittäin yhteyttä Facebook- yhteisöni kautta ja minun videoita voi käydä siis katsomassa Youtubessa. Yritän kovasti pitää yllä jonkinlaista rutiinia sosiaalisissa medioissa. 

Nähdään taas!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti