keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Se on elämää, ei sen enempää..

Hei vaan kaikille! 
Kuten jo moni varmaan Youtubessa näki, että minun elämässä on tapahtunut paljon muutoksia. Pikku poikani ovat sairastelleet todella paljon. 

Jouduimme pienten kohdalla ihan sairaalaan tiputukseen, kun olivat niin rajussa mahataudissa. Lääkäri epäili norovirusta, kun oksentelu oli niin rajua. Kyllä säikäytti, kun pojat meni muutamassa tunnissa niin huonoon kuntoon, ettei tolpillaan edes pysyneet. Ensin sairaalaan joutui Luukas ja pari tuntia myöhemmin seuraan liittyi Aatu. 

Pojat pääsivät maanantai iltana kotio, mutta jo tiistai iltana Aatu joutui jo takaisin sairaalaan, kun raju oksentelu jatkui kotona. Vielä emme ole tautia selättäneet, mutt jospa olisimme jo niskan päällä. Pojat ovat saaneet omat luonteensa takaisin ja, ah, tätä ihanaa sisarusten keskeistä nahistelua. 

Yksi asia on varma, että en toivo kenenkään kokevan samaa mitä me koimme. Muutto on jo itsessään hyvin stressaavaa pienten lasten kanssa, saati, että pikkuiset vielä sairastuu vakavasti samaan aikaan. 

Onneksi uusi asunto on maalattu, kohta kokonaan tapetoitu ja huomenna laminaatti mies alkaa napsuttelee uutta lattiaa kiinni. Ehkä tää elämä alkaa kuitenkin olemaan enemmän plussan puolella kuin miinuksella. 

Vielä, kun saisi nukuttua univelat pois, oi sitä luksusta, mutta ei ole pelkoa. Tätä univelkaa kertyy, mutta lohdutuksen sana itselle, "kuolema kuittaa univelat". Hyi miten ilkeesti sanottu, mutta totta se on. Elämän pienistä asioista pitää nauttia ja univelka on kuitenkin pieni sivuseikka. Kunhan lapset on terveinä ja kaikki on hyvin. 

Itse ajattelen, että vaikka olisin köyhä ja minulla ei olisi rahaa, niin pääasia, että minulla on lapset, katto päänpäällä ja ihana puoliso jota rakastaa ja hän minua! 

Aivan ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille! Nauttikaa kesästä ja palataan taas astialle!!

xoxoEi kommentteja :

Lähetä kommentti