maanantai 9. syyskuuta 2013

Hiljaisen illan jorinoita

Tänään aamuni alkoi loistavasti. Mieheni meni tänään iltavuoroon ja antoi minun nukkua univelkaani pois. Jokaisen pienen laspsen tai pienten lasten vanhemmat ymmärtävät varmasti, kuinka uuvuttavaa ja väsyttävää lapsiperheen arki välillä osaa olla. Pieni univelan tasaaminen saa elämän tuntumaan taas ihanalle.

Omat pienet poikani ovat aivan ihania ja rakastan heitä yli kaiken, mutta minun on myönnettävä, että he eivät ole aivan helpoimmasta päästä. Pieni, mutta iso 16kk poikani on erittäin vilkas tapaus. Hänellä on ollut uhma jo kuukauden päivät ja loppua ei ole näkyvissä. Kaikki pitäisi tehdä itse ja, jos asiat eivät mene hänen mielensä mukaan, niin huutokin on sen mukaista. Välillä huutamiseen ja kiukkuiluun väsyy varsinkin, jos asunnossa on vielä pikku kakkonen, joka huutaa ja kaipaa äidin huomiota yhtä paljon kuin isompikin haluaisi. Onneksi pienempi pojista on paljon rauhallisempi luonteeltaan, mutta kun hätä iskee, niin palvelua täytyy saada just, nyt ja heti. Ei siis kohta, vaan juuri NYT!

Viikonloppuna tuntui, että yösyötöt saivat otteen minusta ja en saanut nukuttua tarpeeksi. Olin lauantaina aivan totaalisen uupunut ja se myös paistoi olemuksesta. Tuntui, että oli ihan henkinen krapula ja tuntui, että minusta on kaikki mehut imetty irti.

Rakas lapsuuden ystäväni, joka on minulle ollut aina se lähin ja paras ystäväni jo melkein 24 vuoden ajan, pyysi minua lauantaina ulos syömään. Hän halusi tarjota minulle menneen syntymäpäiväni kunniaksi (joka tosin oli jo elokuussa) päivällisen. Ihanaa oli hiukan laittautua ja rentoutua hyvässä seurassa. Näitä ihania meikkaus hetkiä kaipaan arjessa. Tykkään laittautua ja harmikseni minulla ei aina ole aikaa tai jaksamista laittautua joka päivä, joten niitä hetkiä osaa arvostaa eri tavalla, kun aikaa jää itselleni.

Tässä on nopeasti näpsästy kuva lauantailta.


Meikki oli hyvin nopeasti tehty ja siihen ei tarvittu monia tuotteita.

Meikki:

* Itse tehty CC-voide (jos haluatte nähdä ohjeen, voin tehdä siitä erillisen postin. Vinkatkaa halukkuus viestinä)
* Vaalean ruskeaa luomiväriä, 28 neutraali luomiväripaletista
* Mustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan tehosteeksi, sama paletti
* Valkoista luomiväriä kulmaluulle, sama paletti
* Musta nestemäinen rajausväri
* Ripsiväri, musta, Loreal
* Poskipuna, Nars - Orgasm
* Huulipuna, NYX - Real Nude ja päällä hiukan BeautyUK huulipunaa Nude sävyssä

Taustalla kuuluu ähinää ja kutsuhuuto taitaa kohta alkaa, joten seuraavaan kertaan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti