maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikonlopun meikkilook

Tässä olisi viikonlopun meikkilookki:
 


 
Kasvot:
 
TonyMoly - Pocket Bunny Sleek Mist
ELF - meikinpohjustusaine
TonyMoly - Pure Aura CC- Cream
Almey - Nearly Naked meikkivoide, 160 Naked
LA Girl HD peitevoide - Light Ivory
LaFemme Blush on Rouge poskipuna - Peach Sparkle
 
"Aloita kosteuttamalla kasvot. Lisää meikinpohjustusaine. Tämän jälkeen voit lisätä BB- tai CC-voidetta kasvoille. Tarvittaessa lisää meikkivoidetta, jos kaipaat lisää peittävyyttä. Itse lisäsin meikkivoidetta koko kasvoille, koska CC-voide on hyvin kevyt, mutta meikkivoiteen alla antaa todella kauniin ja peittävän lopputuloksen. Lisää peitevoidetta, jos on tarvetta. Itse tykkään käyttää peitevoidetta silmien alla, jotta silmäni näyttävät levänneeltä. Lisää poskille hiukan sävyä poskipunalla. Tällä kertaa en varjostanut kasvojani, koska halusin pitää meikkini hyvin raikkaana".
 
Kulmat:
 
Ruskea kulmakarvakynä
Keskiruskeaa kulmakarvapuuteria
TonyMoly peitevoide
 
"Täytä kulmakarvat kulmakynällä ja lisää kulmakarvapuuteria, jos on tarvetta. Itse omaan niin vaaleat kulmat, että joudun käyttämään kumpaakin tuotetta.
Peitevoiteella siistin kulmakarvojen alusrajat, jotta jälki olisi siisti ja hiukan dramaattisempi. Tämä ei ole pakollinen askel, mutta sillä saa paljon näyttävyyttä kulmiin, jos sitä haluaa. Kulmat saa tällöin automaattisesti nostetta. Saman asian ajaa esimerkiksi vaalea luomiväri tai korostus kulmakynä".
 
Silmät:
 
ELF - Silmämekin pohjustusaine
MAC - Vanilla pigmentti, kulmaluulla
Wet' N Wild luomiväripaletti, Lust - Vaalean nudesävy
Ruskea luomiväri, silmän ulkonurkkaan
Ruskeaa luomiväriä, koko alaluomelle
Tumman ruskeaa, alaluomelle ja yläluomen ripsiraaan
Ruskea kajali, alaluomelle
Loreal - Lash Stiletto ripsiväri, musta
Tekoripset - Ebay
Duo - Ripsiliima
 
"Levitä vaaleaa luomiväriä koko luomelle. Seuraavaksi lisää vaaleampaa helmiäissävyä kulmaluulle. Hiukan ruskeaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan. Häivytä sävyt hyvin. Rajaa tummalla luomivärillä yläluomen ripsiraja tai käytä kajalia/nestemäistä rajausväriä. Lisää ruskeaa luomiväriä alaluomelle ja tehosteeksi voit lisätä hiukan tummempaa sävyä mahdollisimman lähelle ripsiraaa. Rajaa alaluomi ruskealla kajalilla. Lisää ripsiväriä ylä ja ala ripsiin. Halutessa voit lisätä tekoripset".
 
Huulet:
 
Gina Tricot huulipuna - 11, Peach kiss
 
"Lisää huuliin nudea huulipunaa. Voit myös halutessa lisätä huulikiiltoa".
 
 
Hyvin yksinkertainen ja helppo meikki.
 
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti