perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ensivaikutelma: Elf huulipunat

Hei vaan kaikille. Tänään minulla olisi ensivaikutelma videossa Elfin huulipunat testauksessa. Huomasin viime viikolla asioidessani lähiapteekissa, että sinne oli saapunut Elfin huulipunia myyntiin. Itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta kyseisen merkin huulipunista, joten pakkohan minun oli heti ostaa huulipunia testaukseen.

Sävyjä oli saatavilla 8, joista itse hankin 6. Kaksi sävyä jäi ostamatta, koska ne olivat omasta mielestä sen sävyisiä, etten niitä tulisi enää arvostelun jälkeen käyttävän. Kyseessä oli sellainen kuparin rusehtava nude sävy ja oikein vampy violettimäinen punainen sävy. 

Tuote on pakattu yksittäisesti suojapakkaukseen, mikä on hyvin siinä mielin, ettei kukaan muu pääse koskemaan tuotetta. Tiedät siis aivan varmasti saavasi eheän ja kosmemattoman huulipunan.

Pakkauksessa on yksi huulipuna, joka on erittäin halpaan muovimaiseen hylsyyn pakattu. Huomasin jo heti, että huulipunan korkki ei tule olemaan pitkäikäinen. Korkki on hyvin löysä, ja se irtoaa huulipunahylsystä hyvinkin helposti.

Toisekseen huulipuna pilkistää hylsystä 1cm verran ulospäin. Tämä tarkoittaa sitä, että, kun laitat korkkia kiinni, niin on erittäin todennäköistä, että korkki osuu huulipunaan ja huulipuna rikkoutuu.

Jos noista muutamista negatiivisistä asioista pääsee yli, niin itse tuote on ihan jees. On parempiakin tuotteita olemassa, mutta hintansa puolesta ihan oiva tuote. 

Huulipuna sävyt olivat erittäin kivoja. Löytyi niin vaaleanpunaisia kuin punaisia ja erittäin vaalea nude sävy. Sävyistä siis löytyy takuulla jokaiselle joku sävy. Huulipunat tuoksuivat kivalle, tosin hetken päästä alkoi ehkä jo äklöttää tuo herkullinen sokerinen ihanuus. 

Huulipuna koostumukseltaan ei ole ihan sitä mitä sen piti olla. Itse koin tämän huulipunan enemmän mattapintaiseksi kuin kuultopunaksi. Toinen asia mistä on pakko mainita, niin koostumukset vaihtelevat hyvinkin paljon. Osa huulipunista olivat erittäin kermaisia ja levittyivät kuin unelma, ja toiset olivat tönkköjä ja levittyivät hyvinkin nauhamaisesti. Huulipunien alle kannattaa laittaa huulirasvaa, jos on hiukankin kuivemmat huulet. 

Hintansa puolesta huulipuna on aivan loistava. 2,90€/kpl. 

Tässä on vielä tarkempaa videoarvostelua tuotteesta:


                  

Mitkä sävyt olivat sinusta parhaimmat? Jätä kommenttia alas.

Seuraavaan kertaan!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti