maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ensivaikutelma video: Menow Generation Long Lasting huulikiillot

Tervehdys vaan kaikille lukijoilleni! Tänään minulla olisi ilo esitellä uusi ensivaikutelma/arvostelu tuote. Kyseessä on tänään Menow Generation merkin Long Lasting huulikiillot.

Youtube-kanavani katsoja Henna. A kyseli joku aikasitten, että olenko nähnyt Ebayssä kyseisiä huulikiiltoja, ja olenko ajatellut testaavani niitä. Vastasinkin tuolloin Henna A.lle, että olen kyseiset tuotteet huomannut ja miettinyt niiden testausta.

Monet suositut sävyt olivat tuolloin loppuunmyyty ja odotinkin, milloin myyjät saisivat noita kivoimpia sävyjä lisää kauppoihin. Odotukseni sitten palkittiin muutama viikko takaperin ja pääsin tilaamaan sävyjä. Tilasin testattavaksi 6 eri sävyä.

Hintaa yhdelle tuotteele tuli n. 72 senttiä, eli naurettavan vähän.


Nyt hintaa halvimmillaan tuotteilla on n. 78 senttiä, eli vieläkin aivan naurettavaan halpaan hintaan.

Plussat:

Tuote on erittäin pitkäkestoinen, pigmentikäs ja sävy ei meinaa lähteä huulilta pois edes öljypohjaisella meikinpuhdistusaineella. Huulikiilto on enemmän pitkäkestoinen huulipuna kuin huulikiilto. Tuote on mattapintainen, ei sisällä minkäänlaista kiiltoa tai kimallusta. Tuote on myös kerrostettavissa. Tuote soveltuu erinomaisesti huulipunan päälle, jolloin huulituotteen puhdistaminenkin onnistuu paremmin.

Miinukset:

Tuote jämähtää huulille ja sitä on vaikea saada pois. Tuotteesta tulee huulilla tahmainen, mutta se ei kuivata huulia. Huulisävyjä on vaikea saada, koska suositut sävyt myydään nopeasti pois.

Mielenkiintoinen tuote uutukainen. Ja lupaan, että nämä sävyt pysyvät huulilla hievahtamatta.

Tässä vielä videoarvostelua tuotteesta:


                

Nähdään taas seuraavassa videossani!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti