tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuinka tehdä: Ombre Huulet

Aurinkoista kevään alkua kaikille. Tänään olisi hauska ja mukava postaus näin kevättä ajatellen. Sain toiveeksi tehdä videon, jossa näytän mallia kuinka tein ombre huulia yhdestä meikkivideoistani. Kyseessä siis oli Fallen Angel meikkilookki video, jossa näytin 3 erilaista ombre huulimallia.

Ombre huulet ovat oikein hauska tapa käyttää erisävyisiä huulikyniä ja - punia yhdessä. Tarkoituksena on siis saada huulet näyttämään mahdollisimman eläville ja 3d mallisille. Eli huulista tulee moniulotteiset. Yleensä ombre huulissa on tummemmat äärirajat ja vaalenevat keskikohtaan kohden. Ombre huulet voivat olla myös päinvastaiset, eli hyvin tummat keskeltä ja erittäin vaaleat äärirajat. Voit myös leikkiä tyylillä niin, että yläosa huulista on hyvin tumma ja ala osa melkein väritön.. tämä tyyli on vaan leikkimielisyydestä kiinni. Ei ole oikeaa tai väärää sävy yhdistelmää.

Tarvitset tähän lookkiin:

- Erilaisia huulikyniä
- Huulipunia
- Huulikiiltoja
- Kimalteita, jos haluat lisätä jotain kimallusta ja extraa huulille (muista tarkastaa, että tuotetta voi käyttää huulikäytössä)

Ombre huulet ovat erittäin helppo toteuttaa, kunhan on vaan mielikuvitusta ja kokeilunhalua ilmassa.

                                                   
                                                     (pinterest.com - Ellen Singer)

Tässä yllä on oikein oiva esimerkki ombre mallisista huulista. Tämä oikein herkullinen yhdistelmä sopisi erittäin hyvin kesäksi, oikein kullan hohtoisten nude silmien kaveriksi.

Tässä vielä kyseinen video, jossa näytän itse henkilökohtaisesti, kuinka ombre huulia voi sitten tehdä:

               

Seuraavaan kertaan kaunokaiset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti