perjantai 13. joulukuuta 2013

Siveltimien huumaa

On sanottu, että: " Halvastakin meikistä saa kalliin näköisen, kun käyttää meikin teossa hyviä välineitä." En tiedä pitääkö väite täysin paikkaansa, mutta hyvillä välineillä saa aikaan ihmeitä. 
Meikin laiton tulisi olla hauskaa ja leikikästä. Hyvillä välineillä meikkaaminen onnistuu joka kerta lähes täydellisesti. Hyvät ja laadukkaat välineet maksavat, mutta joskus joistain asioista ei kannata tinkiä. Ethän esimerkiksi mene kauppaan ja osta halvinta meikkivoidetta, koska se on halpa, mutta väriltään täysin epäsopiva ihollesi.
Nyt minulla olisi tarjolla välineitä, jotka ovat laadukkaita, mutta ei kuitenkaan räjäytä pankkitiliä.
Olen itse kokeillut useita mahdollisia siveltimiä ja minun on myönnettävä, ettei aina kalleinkaan ole se paras vaihtoehto. Ja tosiasia on, että ei välttämättä aina ole edes varaakaan. 
Minulla on tässä tarjolla 4 kaunista sivellintä, jotka soveltuvat päivittäiseen meikkaamiseen. Nämä siveltimet ovat hyvin samanlaisia kuin MAC siveltimet. Nämä on numeroituja, mutta näissä ei ole minkään brändin nimeä. Voitkin nimetä ne ihan, vaikka omaksi brändiksesi! 

217 sivellin on mahtava sivellin, koska se on niin monikäyttöinen. Tämä soveltuu täydellisesti luomivärin häivyttämiseen luomivakoon, luomelle, alaluomelle, ihan missä on tarvetta. Tällä siveltimellä voit, myös häivyttää peitevoidetta kasvoille.
222 sivellin on hiukan suppuisempi kuin 217. Tähän siveltimeen tarttuu luomivärit hyvin ja voit tuoda luomivärejä hyvin luomelle. Tällä voit myös tuoda luomiväriä luomelle. Tämän siveltimen hienoin ominaisuus on sen kapea pää, jolla pääset helposti luomivakoon.
224 sivellin on hiukan pyöreäpäisempi ja leveämpi harja kuin 217. Tällä voit häivyttää pehmeästi luomivärin äärirajoja, jotta luomiväristä ei jää turhan teräviä äärirajoja. Luomivärin on tarkoitus näyttää luomella sille, ettei sen alku tai loppupistettä näy. Täydellinen työkalu tuomaan myös luomiväriä luomelle. Voit myös käyttää tätä sivellintä tuomaan kuultopuutereita poskipäille. 
239 on litteä harja, joka soveltuu täydellisesti luomivärin tuomiseen liikkuvalle luomelle. Tällä siveltimellä levität myös vaaleat luomivärit helposti koko luomialueelle. Tällä voit myös vaivattomasti tuoda sävyjä alaluomelle.
Nämä siveltimet ovat täysin uusia ja käyttämättömiä. 
Käykää katsomassa lisää minun Youtube- videoistani, kuinka käytän siveltimiä meikatessa. 
Mistä näitä voi sitten saada? Käy kurkkaamassa sivun laidasta minun avoimet kohteet Huuto.net sivustoltani. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti