tiistai 7. tammikuuta 2014

Pink glitter lashes & greyish purple cut crease look

Hip hei vaan kaikille! Pyhät taas meni niin, että hurahti. Kyllä aika vierii hurjaa vauhtia eteenpäin. Pienet miehet ovat olleen sairaana. Pienin heistä joutui käymään lauantaina päivystyksessä Kysillä, kun pe-la yö oli niin tuskainen. Hänellä todettiin korvatulehdus oikeessa korvassa ja vasemmassa alkava tulehdus. Kyllä on ollut toisella kipuja ja on se ollut kurjaa katsoa vierestä, kun toiseen koskee.

Pojilla on ollut todella sitkeät flunssat jo toista viikkoa ja ohi ei tunnu menevän millään. Onneksi itsellä flunssa meni ohi viikossa, vaikka sekin tuntui jo pitkälle ajalle. Toivottavasti pienemmän miehen korvakipu hellittää pian, kun nyt saa antibiootit elimistöön. Nuhainen ja tukkoinen poju on kovasti ja meillä ilmankostutin humisee päällä kokoajan, että pojalla olisi mukava olla. Isompi on siitä hassu tapaus, ettei flunssa tunnu häntä haittaavan yhtään. Tosin ruokahalun menettämisessä huomaa, että ruoka ei oikein maistu.

Tein viikonloppuna uuden meikkivideon ja halusin jakaa sen nyt teidän kanssanne. Käytän tällä videolla itse koristelemiani glitter ripsiä. Halusin ripsien kaveriksi oikein utuiset luomet ja lisäsin myös luomelle oikein ihanaa kimalletta, jotta silmistä tulee oikein kimaltelevat.

Tätä meikkiä voi esimerkiksi muokata niin, että vähentää kimalteisuutta tai tuo luomille hiukan himmeämpiä sävyjä.

Toivottavasti pidätte videosta. Jos piditte videostani, niin käykää tilaamassa Youtube-kanavaani ja painamassa tykkää nappulaa.


          

Jos haluatte käyttää samoja meikkejä kuin minä, niin käykää katsomassa avoimia kohteita huuto.net sivustolla. Linkki löytyy sivustoni sivulaidasta. Olen sinne lisännyt muutamia kiinnostavia kohteita. 

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti