perjantai 17. tammikuuta 2014

UBUB huulipunat testissä

Hei vaan kaikille! UBUB.in huulipunat saapuivat postissa. Odotinkin jo niiden tuloa todella kauan. Itse en sen kummemmin huulipunia availlut tai tutkiskellut ennen ensivaikutelma videon tekoa. 

Tein huulipunista videon, jonka julkaisin Youtube-kanavalleni eilen illalla. Esittelin videolla niiden koostumusta ja tuoksua, joka on aivan kamala, mutta itse huulipuna sävyt ovat ihania. 

Huulipunat ovat super pigmentikkäitä, mutta en voi tarpeeksi korostaa niiden pahaa tuoksua. Eli tämä oli tälläinen hyvä, mutta huono tuote. Tuoksu on sen verran häiritsevä, mutta onneksi huulipunan tuoksu häviää huulille laitettaessa nopeasti. Kukaan ei pystyisi käyttämään kyseisiä huulipunia, jos tuoksu jäisi vellomaan huulille, varsinkin, kun huulet ovat juuri nenäsi alapuolella, DAA! Mutta kaikin puolin mukavia huulipuna sävyjä, UBUB.lta löytyy. 

Huulipunat maksaa hurjat 2,19€/kpl, eli hinta ei päätä huimaa. Sävyvaihtoehtoja on saatavilla 12, joista itse ostin 7/kpl testattavaksi. 

Tässä olisi videoarvostelua ja sävy esittelyä kyseisistä huulipunista. Toivottavasti pidätte videostani ja muistakaa käydä tilaamassa Youtube-kanavaani, jotta näette uusimmat videoni heti. 

Seuraavaan kertaan!


              

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti