torstai 23. tammikuuta 2014

Tämän hetken paras nestemäinen rajausväri

Minun meikkihistoriaani mahtuu niin paljon kokeiluja, että niistä voisi kirjoittaa suuremmankin luokan tietosanakirjan. On tuotteita joita suosittelen ja on tuotteita joita olen katunut heti oston jälkeen.

Muistan vielä ensimmäisen nestemäisen rajausvärinikin jota rakastin yli kaiken. Rajausväri oli pakattu viininpunaisen violettiin pakkaukseen ja se maksoi n. 8,90€.. silloin oli markka-aika, mutta noita luokkia varmaan kyseinen rajausväri silloin oli. Kyseinen tuote oli Loreal Super Liner, jossa oli sellainen taipuisa aplikaattori pää.

Olen kokeillut niin kalliimman luokan ja halvemman pään rajausvärejä, ja jokaisessa on aina jotain vikaa. Yleensä osa tuotteista lupaa olla suttaantumattomia, mutta lopulta ne ei sellaisia olekkaan. Osa tuotteista on hyvin vetimäisiä ollakseen sitten hyvin mustia.

Itse kuitenkin haluan tuotteen olevan erittäin voimakkaan sävyinen, suttaantumaton ja kestävän hyvin paikallaan koko päivän.

Nyt voin sanoa löytäneeni ainakin hetkeksi tämän hetken lemppari tuotteen. Kyseessä on erittäin halpa kosmetiikka merkki ja ei todellakaan ole hinnalla pilattu.

Mansy merkin "Bunny eyeliner" on erittäin musta nestemäinen rajausväri ja törmäsin tähän Ebayssä. Kyseinen tuote maksoi n. 1.49€/kpl ja tällä hetkellä taitaa olla myynnissä 3kpl settinä alle 5€.

Nestemäinen rajausväri kuivuu mattapinnaksi iholle ja se pysyy paikallaan erittäin pitkään. Kuivuttuaankin sävy on erittäin musta. Rajausvärin aplikaattoriharja on erinomainen siitä, että se on hyvin taipuisa.

Aivan loisto tuote, mikä ei ole hinnalla pilattu! Olen käyttänyt tätä meikatessa ja meikkivideoillani, ja on pakko sanoa, että toivon mukaan tätä tuotetta on ostettavissa vielä pitkän aikaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti